Verkoop en Advies

Ons advies en verkoop richt zich op scheepsschroeven, straalbuizen en spoilers. Lees hieronder meer over onze verschillende diensten/producten.

Scheepsschroeven

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige scheepsschroeven aan voor de binnenvaart, beroepsvaart en pleziervaart. Wij leveren zowel aluminium, roestvrijstalen als CuNiAl als mangaan bronzen scheepsschroeven. Ook hebben wij diverse gebruikte scheepsschroeven op voorraad. Deze kunnen in veel gevallen tegen een lagere prijs worden aangeboden.

Bent u benieuwd of wij een passende schroef voor u hebben liggen of wilt u graag uw eigen bestaande scheepsschroef verkopen? Neem dan gerust contact met ons op.

Straalbuizen

Met een straalbuis wordt de efficiency van de voortstuwingsinstallatie verhoogt. Door een efficiëntere waterstroom ontstaat er meer voorwaartse druk en een hoger rendement. Wij hebben als bedrijf veel ervaring in de verkoop en advies in straalbuizen. Voor diverse bestaande schepen en voor nieuwbouw casco’s hebben wij onze hoge rendement straalbuizen mogen leveren.

Meer weten over de werking en voordelen van onze straalbuizen? Lees meer

Spoilers

Een spoiler is net als een straalbuis een middel om de waterstroming van de schroef te beïnvloeden. Met een spoiler wordt de rotatie uit het schroefwater te halen, waardoor de waterstroom efficiënter gericht wordt. Dit resulteert in meer stuwkracht. In veel gevallen is een spoiler te combineren met een straalbuis.

Hulp nodig? UA-155057157-2